5/15/2011

Butterfly effect


Oon huomannut että kun muokkaan kuvia, tiputtelen niitä pois paljon enemmän. Näitäkin oli aluksi kuusi. Tykkään kovasti tämän hetkisestä bannerista, mutta oon ajatellut vaihtaa tämän kuvan sen tilalle:

Toisaalta taas en. Maapallokuva on aika rakas, ja tein sen kanssa töitä. Hmm... Mielipiteitä?

10 kommenttia:

  1. älä vaiha toi banneri on just hieno! :)

    VastaaPoista
  2. Nii.. Ja se on sinänsä kiva kun on vähän erilaisempi :)

    VastaaPoista
  3. Jaaaa perhosbongari! ;) ja mun mielestä noi molemmat bannerit on yhtä hienoi, mut mä varmaan laittaisin ton minkä oot ajatellu laittaa :) me likes!

    VastaaPoista
  4. Perhosbongari joo <3 Niitä sai odotella..

    Menee vaikeeks 1-1 :D Mä oon miettinyt et tekisin useamman bannerin nyt kun mulla on kuvanmuokkausohjelma (<3) ja tekisin ehdotuksista äänestyksen x__x Jos ja kun mul on aikaa :))

    VastaaPoista
  5. Hei-Toi uusi kuva susta tuolla metsässä on ihana! Tosi hyvin onnistunut!!
    Voisitko joskus kun sulla on aikaa ja kun ilmat on kivempia tulla kuvaamaan serkkupoikaasi:-) Me ajateltiin viedä Oliver valokuvaamoon kuvattavaksi mutta kun oon kattellut sun kuvia tykkään niistä enemmän:-)Tulis kivempiä kuin ihan normi valokuvaamokuvaus:-) Haluaisin kanssa tollasen jonkun "metsäkuvan" Oliverista ..Vois tulla ihana kuva Oliverista:-)Ja tuntuis ehkä luontevammalta sun kanssa kuin että menis johonkin metsään tuntemattoman valokuvaajan kanssa-hui !:-) :-)he,hee...Mutta me kyllä maksettais sulle ettei sun ilmatteeks tarttis pääkolmantena jalkana mun ja rattaiden perässä pitkin metsiä juosta :-p Mieti asiaa:-)Haleja..Pia (ja Tommi)

    VastaaPoista
  6. HEI Vau olis ihan mahtava homma! Pistän sulle facebookissa lisää viestiä :)

    VastaaPoista