1/17/2013

Helsinki

"mikä ihmeen kylämummo susta on tullu" totesi rakas äitikulta minulle kun palasin Helsingistä viime sunnuntaina. Se on kyllä totta, oon matkustanut viimeaikoina ihan ennätysmäärät ympäri suomea. Tykkään matkustaa. Itseasiassa oltiin Helsingin kaupunginteatterissa koulun kanssa tiistaina ja menen taidekoulun kanssa käymään Ateneumissa ensi lauantaina hups. Helsinkihelsinkihelsinki. Haluan jo muuttaa täältä kyläpahasesta, haluan jo saada tuon lukion loppuun ja raahata kamppeeni pääkaupunkiin. Ensin tosin täytyisi selvitä kirjoituksista ja onnistua jonkin ihmeen kaupalla pääsemään Eläinlääkikseen sisään. Niin.

Luin eilen tuon The Fault In Our Starsin, luin, itkin, nauroin, itkin ja luin. Aivan loistava kirja, yksi parhaista joita olen lukenut pitkiin aikoihin. Lukekaa se.

4 kommenttia:

 1. Voi, The Fault In Our Stars on hirmu hieno kirja! Ja Angels on hieno kappale. Ja nämä kuvat on hienoja. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinhän ne ovat :') ja kiitoksia, kiva kuulla että joku jaksaa täällä vielä käydä vaikka olenkin ollut laiska ♥

   Poista
 2. mitä ovat nuo smoothien näköiset söpöset juomat ja ennenkaikkea mistä niitä saa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KUPLATEETÄ ♥♥♥ niitä saapi Helsingin rautatien alapuolella olevasta keskuksesta, mikä sen nimi nyt lieneekään? Siis kun menee vaan liukuportaita alas rautatieasemalta, siinä on sellainen pikkunen kahvilan tapainen :-))on hyvää<3

   Poista