3/09/2014

matkahaaveilua

Näyttää uhkaavasti siltä että kesällä toteutuu pitkäaikainen unelma, euroopanreili. Sopiva ajankohta on jo merkitty kalenteriin ja matkabudjettikin on jo hyvää vauhtia kertymässä. Reittisuunnitelma on vielä avoin, tosin haaveena olisi nähdä ainakin Amsterdam ja Alppien vuoristo. Onko jollakin takataskussa käteviä reissuvinkkejä tai "must see" -paikkoja? Kuinka paljon kahdessakymmenessäkahdessa päivässä ylipäätään ehtii?
Tänä aamuna aurinko kurkkii pilviverhon takaa, jaloissa oli pitsinen painauma villasukista, pöydällän on ruusuja ja kaksi uskonnonkirjaa luettavaksi. Kaukaisessa huomisessa kummittelee äidinkielen yo-koe. Ei huoleta. Pysytään hetkessä. Elämä maistuu makealta.

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia. :) Itsellä taas hirveä hinku reissaamaan, vaikkakin vasta tullut takaisin Suomeen. Eurooppa kyllä kiinnostaisi, on vaan niin hitsin kallis verrattuna tuohon Kaakkois-Aasiaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Täällä on myös hirveä hinku Aasiaan! En vaan tiedä miten pärjäisin siellä :-----D Jotenkin Eurooppa tuntuu helpommalta ja tutummalta vaihtoehdolta, varsinkin kun aikaa on vain se 22 päivää. Mutta kyllä vielä joskus repäisen ja lähden reppureissulle sinne vähän kauemmas mukavuusalueistakin.

   Poista
 2. Ihanan persoonallinen tää sun blogi, täynnä upeita kuvia. :)

  http://lfdy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Mäkin haluisin kiertelemään eurooppaa ihan kunnolla! Esimerkiks Budapest vaikuttaa tosi kivalta paikalta ja siellä on kuulemma suhteellisen halpaa, joten se menis ainaki mun must-see listalle:D ehkä sitten lukion jälkeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Budapest kuulostaa kyllä hyvälle! Nyt vaan rahaa säästöön ja sinne vaan sitten kesälomalla reppu selässä seikkailemaan :---)

   Poista