1/28/2015

kuulumisiaJokseenkin kummallista aikaa. Ulkona sulavan loskahötön lisäksi on kaikenlaista emotionaalista höttöä meineillään, mutta olen kummallisen rauhallinen. Olen onnistunut myös löytämään jostakin opiskelumotivaationi ja ollut nyt ties kuinka monena päivänä kirjastossa lukemassa. Puoliväliin olen jo ehtinyt tuota Verkottunut Ihmiskunta kirjaa ja on se kyllä mielenkiintoinen. Helsingin yliopiston Aasian tutkimuksen linja on nyt vahvasti tähtäimessäni.  Kakkosvaihtoehtona haen uskontotieteisiin, mutta kyllä kaiken voimani keskitän tuohon ensimmäiseen kohteeseen ja unohdan sen itselleni ah niin tyypillisen liihottelun päätöksestä seuraavaan.
 Sitten menin rekistöröitymään goodreadsiin. Siitä ja tavaroiden karsimisesta (myös kirjojen) motivoituneena olen lukenut myös vapaa-ajalla lisääntyviä määriä. Nyt on menossa Anu Silfverbergin ajatuksiaherättäviä Luonto Pakastimessa, jonka löysin kirpputorilta joskus viidelläkymmenellä sentillä. Pyytäkää ihmeessä ystäväksi jos olette myös kyseisessä yhteisössä (^o^).
 Mitäs vielä. Joogasin viimeviikolla viitenä päivänä seitsemästä sekä eilen kävin uimassa pitkästä aikaa matkaa. Ja jälleen tuli toteutettua yksi minimatka Tampereelle, jossa käytiin katsomassa Autolla Nepaliin. Elokuva oli muuten aivan mahtava eikä yhtään auttanut krooniseen matkakuumeeseeni. Tekisi mieli räväyttää ja lähteä kesällä työsopparin päättyessä Trans-Mongolia junalla Kiinaan. Oi että olis mahtavaa. 

4 kommenttia:

 1. Ihania nuo luontokuvat. :) Mä itse tykkään liikkua luonnossa ja ottaa valokuvia siinä samalla. Se jotenkin rauhoittaa. :> Toivon, että pääset opiskelemaan! :>

  http://kristallikoruja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sillä on kummallisen rauhoittava vaikutus :) Toivon todella myös ja parhaani teen! kiitos kommentistasi ♥

   Poista
 2. Ei kIRJoja kARSITA *screaming*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjastot on keksitty joten nyt säästetään vaan rakkaimmat :>>>>

   Poista