10/22/2015

Tromsø, Norja

Palataanpa vielä hetkeksi loppukesän tunnelmiin. Keskiviikkona minut vietiin katsastamaan Tromssan kauounki. On aivan erilaista olla vieraassa kaupungissa, kun mukana on paikallisia! Sain henkilökohtaisen Tromssa opastukierroksen. Kiertelimme keskustassa, minä ihailin ihania vanhoja puutaloja ja kaupungin ympärille piirtyviä vuoria. Söimme pienessä ravintolassa lounasta ja marketista ostettuja mehujäitä. Päivän päätteeksi kiipesimme maisemavaunun kyytiin, joka hinasi meinät ylös kukkulalle tarkastelemaan kaupunkia hieman eri näkövinkkelistä.



Ihana katsella näitä auringontäyteisiä matkakuvia, kun ulkona riehuu harmaa sademassa. Onneksi on peittoja joiden alle kääriytyä ja kirjoja joita lukea. On uusia tuttavuuksia, koulukiireitä ja järjestöpuuhia. Matkakuluja ja vegaanijuustoa. Kaikkea ihan sopivissa määrin.

4 kommenttia:

  1. Tuolla näyttää jotenkin tosi hellyyttävältä! Ja mä niin tykkään noista kivipinoista. En oo oikein koskaan tajunnut niiden visiota länsimaissa, mutta aaah ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli aika kotoisaa, luterialainen kirkko ja kaikki! Minulle ei ole myöskään ikinä selvinnyt noiden kivimuodostelmien alkuperä, mutta suloisia ovat yhtä kaikki. Suomessakin olen noihin törmännyt. Onkohan ihmisellä joku luontainen vietti rakentaa kivikasoja?

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos :^) Tällä hetkellä aika super jees. Kalenterini on niin täynnä kaikkea mielenkiintoista, että välillä vähän hirvittää oma jaksaminen. Mut jos tarvii hidastaa niin sitten hidastetaan! Mitäs sinulle kuuluu? Onko ollut mitään mielenkiintoisia kuvauskeikkoja viimeaikoina?

      Poista